tisdag, mars 14, 2006

En fråga för Europas folk


Ledamöterna i det fina parlamentet är ofta på resande fot. Flygresor hör till vardagen. De här erfarenheterna visar sig naturligtvis i debatten. I januari 2004 har ledamot Corrie en viktig fråga att ta upp inför den församling som ska representera Europas 450 miljoner medborgare.

Herr talman! Jag måste tyvärr än en gång framföra ett klagomål mot Air France. Nu rör det ombordstigningen. Tidigare reste vi via terminal 2D, där det finns gott om säkerhetsanordningar och allt flöt på utan problem, men de senaste två månaderna har vi rest från terminal 2B, där det finns en enda liten säkerhetsanordning. I dag tog det i genomsnitt 40 till 45 minuter att gå igenom. Jag talar verkligen för några mycket stressade passagerare från tolkavdelningen och för personal som var gråtfärdiga över tanken på att de kanske skulle missa planet. Ledamöter som gick till vänthallen och anropades i rätt tid tvingades i praktiken att stå i kö i 40 minuter. Planets avgång var sedan kraftigt försenad. Skulle ni kunna begära att dessa arrangemang förbättras?

Talmannen. – Jag var med på det planet, herr Corrie, och jag skall faktiskt inleda en korrespondens. ”2b or not 2b” – det är frågan vi måste ställa!
Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com