måndag, mars 27, 2006

Fatuzzo föryngrar de åldrade européerna

Hur plastikkirurgin fick ett ansikte


Som tidigare påpekats berättar protokollen ganska otvetydigt att parlamentsledamöterna lever som en riktig storfamilj. Visst grälar man lite med varann, men inte så det stör och i vilken familj gnabbas man väl inte?
Ledamot Fatuzzo är nog det fina parlamentets mysgubbe numro uno. I januari 2004 utropar han sig till talesman 'för pensionärer och äldre människor i hela Europa'.
Vi har inte tid att vänta på att staten Europa ska uppstå eftersom vi är så gamla, utropar han. Fast det är ju klart att det finns ju en hel del metoder att föryngra alla gamla européer. Den gode Fatuzzo tipsar sålunda alla medborgare i den blivande europeiska staten om följande excellenta föryngringsmetod:

Mot bakgrund av att rådsordföranden Berlusconi tycks ha blivit tio år yngre – som ett resultat av plastikkirurgi sägs det – skulle jag vilja be att alla pensionärer och äldre människor i Europa får samma möjlighet, på statens bekostnad, så att också de kan bli tio år yngre och ha tid att vänta på att Europeiska rådet till slut ger oss konstitutionen.

Visst tar Fatuzzo sin uppgift på stort allvar. På skattebetalarnas pengar.
Creeper Bloggtoppen.se BlogRankers.com